jojjothewiki

Alla inlägg under juni 2011

Av Jojjo - 25 juni 2011 14:10

Nästa stora stjärna?

Av Jojjo - 24 juni 2011 22:18

Diggar låten, har jag kommit på!

Av Jojjo - 24 juni 2011 20:46

Man har  intressant liv om man fotar inuti en loka-flaska. I know ;o  

Av Jojjo - 24 juni 2011 19:02

Ahokej, det där lät inte klokt. Men who cares?

I alla fall, har varit helt sjuk dag idag. Vaknade och gick upp, blev satt i tårtbakeri och sen fixade ja iorning mig och skit. Sen åkte vi till mormor och morfar och fikade lite. Efter det åkte vi till ytterligare ett weird ställe och fikade lite till. Där träffade jag förresten 4 av mina lärare. Trodde det va sommar. Haha!

Sen åkte vi hem och guess what, vi fikade!

Trevlig och nyttig dag. *host*

Aja, har alltså inte ätit mat än, känns normalt. Men skulle egentligen grilla lite senare ikväll men eftersom molnen ovanför vår lägenhet hotar med att bomba oss med regndroppar så trot jag det där med grilllningen blev inställt. Smart, tycker jag. 

Ehe... tänkte i alla fall komma med lite bilder förut, men ja orkar inte. Så, kommer la sen eller inte alls. Trevligt va? ☺


Bye!

Av Jojjo - 23 juni 2011 13:56

Liv - Livet - Leva 


Vad är livet egentligen? Är det något vi själva skriver manus till och sen medverkar i? Är det redan ett färdigskrivet manus vi bara måste vara skådespelare i? Är det som när man lekte med barbies? Att man formar allting precis som man känner för just då? Jag vet inte vilket, om det över huvud taget är något av det. Är det kanske just det som är livet? En rad mysterium vi inte är formade att lösa? Men formade att hitta. Eller är livet bara det att vi andas, äter, dricker, umgås och dör? 


Okej, vi säger såhär. Över är bara otroligt mycket babbel men ingen mening. Bara massa dumma frågor jag antar att ingen kan besvara. Guh! Hatar när jag börjar tänka, sen tänker jag lite längre, ytterligare längre O.S.V. 

Kommer aldrig med svar, bara en sjukt lång rad av frågor. Som över. Och oftast handlar det om något helt oväsentligt. Som över. Japp, så be mig aldrig att gräva djupt. Det är ändå bara du som faller i gropen. Gropen av frågor.

Anyways, har inte så mycket mer att tillägga så... See ya ☺

Av Jojjo - 22 juni 2011 13:07

Mwoha! Diggar den där.. senaste Mediamarkt-reklamen. "De senaste tio åren"... fast jag har inte en aning om varför den är rolig. Men vem blir egentligen förvånad? Jag vet aldrig varför jag skrattar. Bara att jag gör det.


Haha! Står i min brors rum och skriver och vem vet vad, och så började vi prata om saker som inte finns, eftersom ja stod och sjöng på den där bamse-melodin. Ah i alla fall, och han sa; "Jennifer, näcken finns väl inte?" och eftersom jag trodde han sa något annat sa jag "jo" och han typ "ofta? Finns det en gubbe som sitter naken på en sten och blir en häst?" och då förstod ja vad han menade så jag ändrade mitt svar till nej. Också frågade han vem som hade hittat på näcken, och innan jag hann svara någonting sa han "fan va dum jag är. Alla vet ju att Carl von Linné har hittat på honom".. haha, så smart bror har jag alltså! (a)


Okej, jag har inte särskilt intressant liv för tillfället så see ya guys! ☻

Av Jojjo - 20 juni 2011 16:38

Jag vet att alla säger så, jag vet vad dem tänker och jag vet anledningen till att dem säger så. Men sen vet jag också att alla som säger så är i brist på tillit. Dem tror inte på personen dem säger det till. Och ändå kan dem inte bura in personen på heltid.


Kollade igenom alla mina berättelser nu igårkväll och så. Trodde aldrig att det var så många, men i alla fall. Och hittade en berättelse jag fastnade för. Och först nu inser jag hur egoistisk och självkär jag låter som säger att jag fastnade för min egen berättelse men... jag gjorde ju det. Det över är ett urklipp ur det. Enligt mig låter det ganska djupt, smart. Hela berättelsen går liksom i samma stuk. Och nu känner jag för att bli lite sådär diplomatisk och djup. Precis som huvudpersonen i den berättelsen. 


Men men, slutpratat om det nu. Gör egentligen ingenting, känner mig måttligt avis på 100 olika saker som inte skulle bli så intressant att läsa om. Sånna här stunder hatar jag, eftersom jag aldrig känner mig som tillräckligt då. Jag känner mig hopplös och... förlorad. Oacceptabel men ändå befintlig. Usch!

Aja, see ya ♥

Av Jojjo - 20 juni 2011 14:48

Haha asså, jag har börjat älska den här låten bara för att jag för en gångs skull lyssnade på texten!

Haha!


Bye! ☺

Presentation

Jojjo is back!
Läs om mitt liv, skratta och le! ☺

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Borde jag ha en frågestund?
 Ja, självklart.
 Nej absoulut inte.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards