jojjothewiki

Alla inlägg under maj 2011

Av Jojjo - 24 maj 2011 20:25

Alltså, känns som om jag varit otroligt stressad och upptagen idag. Har inte ens vart i skolan, weird. I alla fall, vaknade och kände mig inte frisk, hade asont i öronen och i huvudet och skit, så jag va hemma. Sen visade det sig att bävergnägg (alias lillebror) också var hemma på grund av okänd sjukdom (haha) så då blev det "Canal+ SF-kanalen" halva dagen. Såg på typ tre svenska filmer. Min definition av något hemskt. Haha! Seriöst, tre svenska filmer. Usch! Jag klarar knappt att se en :o

Sen drog jag mig in i mitt rum och läste typ två kapitel i min bok eftersom jag ska vara klar med den i veckans slut eftersom boken jag väntat på i nästa tre månader ÄNTLIGEN kommit nu. Och den måste ju läsas. haha!

Sen satte jag på datorn och nu håller jag fortfarande på med engelskauppsatsen. Vi ska visserligen jobba med den i skolan i tre lektioner framöver men orka jobba med den i skolan. Hatar att jobba med sånna här saker i skolan så jag gör det hemma. Maha, va weird jag låter nu. 

Känner mig i vilket fall omåttligt tråkig idag. Så om ni läst ända hit. Well, sov gott (a)

Ska fortsätta med uppsatsen i engelska om Secondhand Serenade och sen se på House (y) En liten.


Yehe! ☺

Av Jojjo - 23 maj 2011 20:54

haha juppe. Kom ihåg vad förra inlägget var till för; jag skulle ju redovisa gårdagen. Haha! Med lite små inslag ifrån fredags (eller vad det nu var).





"Outfit"



 
 


















Köpte ju MP-3 i fredags (eller när det nu var) Haha

   Alicia var ju dessutom hemma och hoppade studsmatta med mig (y)

Heja dig, fågeln! (a)


Det var lite grann, nu orkar jag inte mer. Så bye! ☺

Av Jojjo - 23 maj 2011 20:39

Okej jag vet inte riktigt vad syftet med JUST det här inlägget är men... kände för att skriva ner den där rubriken. Förövrigt har jag inte en aning om vad jag sitter och snackar om... sitter och säger "Or would you?" och så.. haha! Weird Jojjo.


Bye!

Av Jojjo - 23 maj 2011 19:04

Sov med öppet fönster inatt eftersom det var så otroligt varmt inne igår kväll. Nu har jag det igen så jag ska slippa ha det öppet inatt (orka få myggbett) fast nu insåg jag att det blir kallt. Fast jag vet inte, kanske borde stänga.. men.. hehe!

+ att nu fick jag hicka. "Toppen"

Alltså, jag håller på att smälla av! Mormor och morfar, igen! Gush!

Men nu ska det tydligen inte bli någon mer kväll denna månaden. Hoppas i alla fall inte det, för allmänhetens skull. Brrr, fyser faktiskt. Otroligt.


HAHA! Kom på att vår solkräm luktar rätt gott (a)

Den ä köpt på IKEA, funkar rätt bra och luktar som... något godis, typ. Haha! Det håller säkert getingarna borta i sommar... eller? Maha!

Aja, ha det bäst. ☻

Av Jojjo - 23 maj 2011 18:03

Asså... jag blir sur, haha, eftersom filmen jag fixat som "bevis" på att jag har typ sveriges sämsta/sjukaste/roligaste/vad-ni-än-vill-kalla-det humor inte går att fixa här eftersom den har "fel format" och om jag laddar upp den riktiga kommer en SJUK bild på mig upp. Och det vill ingen så att... tja, får fixa vidare lite (a)


Annars har jag vart i skolan, hoppat studsmatta och sett på TV. Ska fixa eng-läxan nu hade jag tänkt (suck)

Haha. See ya ♥


Av Jojjo - 22 maj 2011 13:19

 Haha va intressant liv jag verkar ha! Sitter och fotar massa silhuett-figurer x) kul!


    Bara jag som tänker på den där "barabarabarabapp"-fuguren   i kalle anka på jul? HAHA!

Av Jojjo - 22 maj 2011 13:02

Okej, morgonen var la rätt okej, förutom det faktum att jag vaknade och trodde att jag försovit mig. Mamma skulle hämta mig klockan halv tio eftersom vi hade gudstjänst klockan tio, och jag är hos pappa i stan. Anyways, min klocka ringde vid typ nio (eftersom jag ställt den på det) också vaknade jag och såg dels ett meddelande från Comviq som berättade att jag hade två dagar kvar på mitt kompis, sen gick allt över till bas. I alla fall, det fanns också ett meddelande där det stod "Mamma, har ringt" också klockslag. Så min tanke var "shit! Mamma kommer vilken sekund som helst". En minut senare var jag påklädd och inne på toaletten för att borsta tänderna och kände mig superstressad. Vad inser jag då? Jo, att mamma inte kommer förrän om en halvtimme. Puoh! Så jag hann med allt och sen kom jag till kyrkan samtidigt som Jossan, det är weird. Jag och Jossan kommer till alla träffar och gudstjänster i samma minut varje gång. Och vi samåker inte ens Ô.ô

Sen på vägen hem sa mamma "vi ska bara åka till P:as och köpa presenter." och jag bara "Wtf.. VA?!" så sen berättade mamma lite försiktigt att vi skulle på kalas. Jag brukar få utbrott, eller liknande, varje gång vi ska på kalas hos någon jag inte gillar att vara hos. Som nu. Därför berättade mamma ytterst försiktigt. Så nu sitter jag och förbereder mig på att plågas i timtal. Haha! Vad överdrivet det låter. Men kalas jag själv inte valt att gå på (eller som inte är mina egna) är det absulot värsta jag vet. HAHA! Så läser säkert Isax också, och då kan jag passa på att ge igen; Dumma dig som bara säger dumma mig! x)


Bye peops ♥

Ha det bättre än jag!

Av Jojjo - 21 maj 2011 21:11

Åwh, shit vilka barndomsminnen den här låter "framkallar"


Presentation

Jojjo is back!
Läs om mitt liv, skratta och le! ☺

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Borde jag ha en frågestund?
 Ja, självklart.
 Nej absoulut inte.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards